Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Кандидат – миска: Мама ме посъветва да си сложа силикон

отпечатай новината

29.07.2013 14:45 | Видян 2237 пъти

Кандидат – миска: Мама ме посъветва да си сложа силикон

Кой е по-амбициозен – кандидат-миските, или техните майки? Оказа се, че в случая с Емел, която е с майка туркиня и баща българин по-амбициозна е майката. Тя непрекъснато вървяла по петите на хубавото си дете и мечтаела то да се прослави с красивите си черти и да стигне до световните сцени. Щерката нямала чак такива мераци, но мама непрекъснато я побутвала и даже я накарала да се яви на конкурса "Мис България" 2013. Тя лично я завела на кастингите, а когато била избрана да участва, двете тръгнали на пазар, за да се представи със стилен гардероб, пише skandalno.net.

Пробвах един бански без подплънки и майка ми започна да мърмори. Колко пъти ти казах да сложиш силикон. С какво ще го напълниш този бански сега? Как ще се конкурираш с другите момичета, които вече са се погрижили да изглеждат добре?

Това разказа през смях родената в Кърджали  красавица на съотборничките си. В нашия град силикон си слагат само леките момичета и певиците. Самата аз харесвам естествените си форми и не искам да приличам на надуваема кукла, но никой не смее да противоречи на мама. Особено баща ми. И да искам, не мога да намеря подкрепа в него.

Хубавото при Емел е, че майка ѝ я е научила не само да се държи като красавица, но я е научила да бъде и домакиня. Тъй като бюджетът и храната за групата са ограничени, туркинчето единствено може да изчисли правилно продуктите и порциите, за да стигнат за всички. Най-неочаквано тази нейна черта обаче я изпрати на елиминации.

Разглезените девойки искрено се възмутиха, че тя държи хладилника под око и не им дава непрекъснато да бъркат в него, а после да останат гладни. Тя е командаджийка, разправя се с всички и ги тормози, каза една и я номинира. Друга пък се оплака, че не ѝ дала повече шоколад от дневната дажба и също я номинира. Така Емел има реални шансове във вторник да си замине от шоуто, а майка ѝ да я заведе да  ѝ сложи силикон.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !