Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Азис извая бразилски задник

отпечатай новината

02.08.2013 12:30 | Видян 2851 пъти

Азис извая бразилски задник

Най-презираният и коментиран орган на Азис – задникът му, ще избоде за пореден път очите на моралистите, след като скандални еротични кадри, предназначени за домашна употреба, достигнаха до журналисти. На тях провокативният певец гордо вири секаапилно бразилско дупе.

Няма лъжа, няма измама, фотошоп също няма! Апетитно заобленото дупе, отразяващо се в огледалото, си е лично на Азис. Татуировката с разцъфналите рози на 100 процента доказва, че Василка си е отгледала задник за завиждане, с какъвто не могат да се похвалят голяма част от колежките ѝ от лекия жанр,пише Уикенд.

Според доставчика на скандалните кадри, на който имаме пълно доверие, певецът вързал бас с приятел, че има по-сексапилно дупе от това на жена му, известен модел. Понеже двамата повели спора от разстояние, за да не е голословен, Азис заснел с айфона задната си броня в хотелска стая и така доказал, че е прав.

Ожалил се обаче: "Оле, оле, колко пот ми изцедиха заради тоя задник!". Василка предоставила дирницата си на личния си фитнес инструктор, който в последните четири месеца буквално я смазал от тренировки.

Душманинът посещавал Азис у тях, където си е обзавел просторна зала с уреди. От изтощение певецът два пъти театрално припадал по време на тренировките, казват съседи в кооперацията му. Добре, че на последния етаж живеела известна лекарка, която му оказала спешна помощ. "Ама пък дупето си е лично мое, а не е тъпкано със силиконови разтвори като на някои "звезди", фукала се Василка.
 
Снимка: Уикенд

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !