Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Божинов хвана Николета с друг

отпечатай новината

02.08.2013 17:30 | Видян 6408 пъти

Божинов хвана Николета с друг

Любовни смс-и в телефона на Николета Лозанова подлудили Валери Божинов и го накарали да я изгони от семейното жилище. По всяка вероятност, гореща изневяра на палавата племейтка е основната причина за неописуемия скандал между двамата, който до момента приключи с раздяла, пише skandalno.net.

За тези които не са запознати ще припомним, че преди около една седмица Николета скорострелно се изстреля за Италия под благовидния предлог, че отива да снима фотосесия за списание в Милано. Никой обаче не хвана вяра на думите ѝ, защото Валери още същия ден започна да се скита немил – недраг по кръчмите в столицата и да пийва доста сериозни количества алкохол.

"Този слух е изключително грозен, но всички приятели на Валери допускаме, че за съжаление може това да е вярно. Нито един от нас, истинските му приятели, никога не е харесвал Николета. Тя влезе в живота с гръм и трясък, прелъсти го и го изтръгна от прегръдките на първородния му син. Той винаги е бил момче на място, не е забравил за малкия Валерко, но тази жена го провали. Надяваме се слуховете за изневяра да не са верни", сподели пред светски журналисти бивш съотборник на Божинов.

Самата Николета Лозанова пък загатна във Фейсбук, че по всяка вероятност може да се премести завинаги в Италия. По заобиколен път тя заяви, че все по – често мисли за нов живот, далеко от България. "Тук при мен всичко е прекрасно, крайно време е да помисля за нов живот", са думите ѝ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !