Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Вихра и Ирина се карат на рождения ден на Ава

отпечатай новината

02.08.2013 17:45 | Видян 5441 пъти

Вихра и Ирина се карат на рождения ден на Ава

Иван не се научи да си подбира жени, които не са залепени за социалната мрежа и ще плаща за това. Войната "Вихра срещу Иван (Ирина)" няма изгледи да спре и се подклажда при всеки удобен повод! Тъкмо беше отминала година и малко от тоталното мазало, в което превърнаха дългогодишната си връзка Опосумът и съпругата му и пожарът пак се разгоря, пише kliuki.ws.

Този път битката е с по-фини средства, но до смърт. За първи път се намеси и Ирина. Дамата, която оплете в мрежите си Иван вкара коварни женски номера, рани до кръв страдащото майчино сърце. А поводът всъщност беше рожденият ден на едно невинно малко момиченце.

На празника си Ава беше с баща си и новото му семейство. Здравият разум (или съдът) дадоха възможност на шавливото татенце да бъде с детето си, но не съобрази, че жените му прекаляват с Фейсбук!

"Прекрасно е да е ваканция. Прекрасно е да имаме поводи да се събираме. Прекрасно е с малки помощници да си майсторил мъфини и торти цяла нощ за поредния лъвски празник.", написа в социалната мрежа Ирина.

"Милата наивна бивша отчаяна съпруга! Просто не знае с кого си има работа! Кралицата на интригите на другия ден пусна своя снимка на детско парти, снимка на три чифта детски краченца (разбирай – "моите" и "неговото")", продължи с постовете си Тенчева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !