Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Приморски лебед: Фото на деня

Приморски лебед: Фото на деня Снимка: Здравко Василев

Гуинет Полтроу: Започнах да халюцинирам от глад!

отпечатай новината

11.08.2013 09:03 | Видян 2008 пъти

Гуинет Полтроу: Започнах да халюцинирам от глад!

Звездата от "Железният човек" Гуинет Полтроу прекалява със здравословния начин на живот. Ограниченията ѝ не са свързани просто с желанието да бъде здрава, а по този начин поддържа изрядната си фигура, пише  Lifestyle.bg.

Драстичните мерки обаче, които е предприела, сериозно заплашват здравословното ѝ състояние. "Спазвала съм прочистващата диета на Master Cleanse, която включва единствено прием на сокове, чай и кленов сироп. На десетия ден започнах да халюцинирам и не бях в състояние да мисля трезво", призна блондинката.

Актрисата е абсолютна маниачка по отношение на храненето. Съветът ѝ към хората, които искат да намалят теглото си, е да се концентрират върху сантиметрите, а не върху парите, които хвърлят за отслабване.

"Отслабването може да ви уязви, да ви накара да изпитате срам и вина и да ви обърка психихата", признава Гуинет. Истината е, че дори създателят на диетата отбелязва, че детоксикиращият сок може да наруши правилния метаболизъм и да доведе до качване на килограми, ако се прекали с него.

Все пак Гуинет "тормози" с хранителните си навици цялото си семейство, което е подложено на строг режим, изключваш белия хляб и преработените изделия. Тя не позволява на децата си да приемат въглехидрати и глутен. Наскоро дори издаде книга със здравословни рецепти - всички от тях без млечни продукти, яйца, соя, захар, кафе, алкохол, миди, месо и преработени храни.

Рецептите са фокусирани върху храни като хумус с лук, мента, песто, сьомга с маринован джинджифил, охлюви с извара и др.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !