Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Косъма се снима в италиански филм

отпечатай новината

11.08.2013 09:04 | Видян 2246 пъти

Косъма се снима в италиански филм

Александър Сано, който изигра култовата роля на Косъма в сериала ''Под прикритие'' изглежда това лято няма да има кой знае колко време за почивка заради професионалната си ангажираност. В момента той гастролира по заведенията, но това ще бъде за кратко, понеже скоро отново ще се позиционира на снимачната площадка, пише Lifestyle.bg.

"Приключих снимки в една българо-френско-хърватско-македонска продукция. Снимахме в Македония цял месец. Моята роля - аз съм най-добрият приятел на централния образ. Филмът се очаква да излезе 2014 г. Засега заглавието му, най-вероятно така ще остане, е Лазар, централният образ във филма", казва той в телевизионно предаване.

Веднага се е възползвал от пролуката между ангажиментите си, но изглежда така и няма да успее да релаксира пълноценно през този сезон. "Може почивката ми да спре преждевременно, защото най-вероятно ще почна снимки в нов сериал и то скоро. По-нататък със сигурност ме чакат още два", казва още той.

Освен това до две седмици в България пристигат италиански продуценти, с които се е запознал в Рим, Те искали да го включат в свои проект и предстои да обсъдят идеята. "И така, твърде вероятно е до края на годината да се снимам и в италиански филм", казва гордо актьорът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !