Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Тони Стораро отпразнува рожден ден с близки и колеги

отпечатай новината

08.08.2013 18:15 | Видян 2615 пъти

Тони Стораро отпразнува рожден ден с близки и колеги

Тони Стораро отпразнува 37-ия си рожден ден в своя роден град Шумен в компанията на много свои близки, роднини и приятели. Звездата на Diapason Records получи десетки подаръци, но най-интригуващата изненада бе тортата във формата на китара.

Неотлъчно до Човека-глас бе съпругата му Валя и синовете им Фики и Емо. Присъстваха и всички роднини на талантливия певец. Сред VIP персоните, уважили партито, бяха собственикът на музикална компания Diapason Records - Ненчо Касъмов, който продуцира изпълнителя от самото начало на неговата кариера, както и колегите му Софи Маринова и Устата.

Тони Стораро не скри, че изкарал личния си празник великолепно. „Забавлявахме се страшно много. Традиция е на моя рожден ден цялото ми семейство и всички роднини да се събираме и да празнуваме заедно.”, обясни топизпълнителят. „През останалото време от годината съм почти постоянно на път и за съжаление, нямам време да се виждам с тях и затова винаги чакам с нетърпение август, когато всички се събираме, макар и само за една вечер.”, довери още той.

Софи Маринова и Устата, които са сред най-близките хора на певеца, не пропуснаха да поздравят рожденика със своите парчета, а самият Тони Стораро по-късно също се включи в музикалния маратон и зарадва гостите с няколко свои изпълнения. Разбира се, той изпълни в дует със сина си и тяхната първа обща песен „Кажи ми като мъж”, която се радва на огромен интерес от страна на феновете. След това наследникът на гласовития шумналия пое щафетата и заби няколко парчета в различни стилове, с което събра овациите на гостите.

Кулминацията на вечерта била поднасянето на тортата във формата на китара. „Беше голяма изненада за мен, защото нямах представа, че тайно от мен са я подготвили.”, сподели с усмивка Тони Стораро. „Много се зарадвах на идеята, защото всички знаят, че китарата е един от любимите ми инструменти.”, допълни още той.
Купонът и забавленията продължили чак до 6 часа сутринта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !