Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Криско и Мика Стоичкова официално заедно

отпечатай новината

09.08.2013 15:00 | Видян 3388 пъти

Криско и Мика Стоичкова официално заедно

Още преди време плъзнаха слухове, че припламват искри между рапъра Криско и Мика Стоиичкова. През март месец двамата бяха засечени да се държат за ръце и да си разменят ласки на централна улица и изглежда изобщо не ги приятесняваше, че някой може да ги види или щракне и така  и стана-бяха хванати в крачка.

Пет месеца по-късно двамата са решили да преминат на следващата стъпка и дори да заживеят заедно. поред запознати двамата си търсят апартамент, където да съжителстват заедно.

Евентуалният нов дом на тв водещата и музиканта се намира в нов охраняван комплекс. А мераклиите да се сдобият с имот там трябва да се изръсят с не по-малко от 100 000 евро.

"Двамата пристигнаха заедно на оглед и много харесаха жилището. Като че ли не са само приятели. Изглежда, избират апартамент, който е по-удобен за семейство или двойка, а не за съквартиранти", разказва брокер на недвижими имоти.

Изглежда отношенията на двамата доста се задълбочават, въпреки че Криско продължава да твърди, че ги свързват само професионални ангажименти. Музикантът и Мика се запознаха по време на снимките на видеото към песента му ''Не дължа нищо'' и според запознати именно тогава са пламнали искрите между двамата, пише ''168 часа''.

 

Снимка: HotArena.net

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !