Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Сано: Надявам се зрителите да харесат новия ми образ

отпечатай новината

13.08.2013 11:00 | Видян 2330 пъти

Сано: Надявам се зрителите да харесат новия ми образ

Актьорът Александър Сано, познат на зрителите като Косъма от “Под прикритие”, е звезда в нов филм с проектно заглавие „Лазар”. Героят на Сано се казва Цона, съобщава "Монитор".

Лентата е копродукция на четири държави - Македония, България, Хърватия и Франция. В драмата взимат участие и още двама българи - Краси Кузманова и Иво Желев.

„Аз играя най-добрия приятел на централния герой Лазар. Във филма си партнираме с хърватския актьор Ведран Живолич. Той се занимава с трафик на хора и аз му помагам”, сподели Сано.

„Името на моя герой звучи малко като женско. Героят ми по нищо не си прилича с мен. Има малко допирни точки с Косъма, защото се занимава с нелегални дейности. Интересен образ е и се надявам и зрителите да го харесат”, издава актьорът.

Половинката на Нели Атанасова издаде, че най-екстремната сцена е заснета в София. “Във филма няма кой знае колко каскади. Преживях обаче много екстремно душевни сцени. Има любовна история, но тя не се върти около моя герой”, разясни още актьорът.

Той е доволен, че се е разбирал прекрасно с останалите си колеги. „Целят екип е страхотен. Веднъж не си говорихме на английски. Тук, на Балканите, се говори един език с различни вариации и се разбирахме прекрасно”, допълни още Сано.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !