Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Дрю Баримор се сравни с пиле с отрязана глава

отпечатай новината

23.08.2013 09:45 | Видян 1611 пъти

Дрю Баримор се сравни с пиле с отрязана глава

Дрю Баримор е супер елегантна дама на корицата на септемврийския брой на списание InStyle, САЩ. Кадрите на 38-годишната актриса са дело на модния фотограф Микеланджело ди Батиста. Дрю изглежда прекрасно в творенията на Fendi, Antonio Berardi, Marc Jacobs, Rochas, Calvin Klein, Louis Vuitton и Dior.

От снимките се вижда, че Баримор си е върнала фигурата отпреди раждането на дъщеря си Олив, която през септември ще навърши една годинка, а освен това е видно, че актрисата най-накрая е намерила щастието в личния си живот. Зад гърба си тя има бурно детство, борба с различни зависимости, два развода и куп несполучливи връзки, но вече е преодоляла изпитанията и премеждията и е намерила баланс в живота си благодарение на новото си семейство, пише Dnes.bg.

Вижте няколко акцента от интервюто с Дрю за InStyle:

За вида на приключенията, които изживява покрай Олив: "Скоро я заведох в музей, но тя се заглеждаше не по изкуството, а по едни деца, които танцуваха до нас. Те бяха около 7-годишни, а тя искаше да си играе с тях. Изпитах странен микс от емоции. Бях толкова горда с дъщеря си, че иска да общува с другите деца, но в същото време ми стана мъчно, че те не ѝ обръщат внимание. Помня от детството си онези моменти, когато исках да играя с по-големи деца, а те ми казваха: "Не сега, хлапе. Изчезвай!". Това е да си родител - много гордост и много нерви.“

За уроците, които е научила в живота си: "Научих, че нищо не ти се полага безплатно. Животът не е лесна надпревара. Човек трябва да посреща смело предизвикателства, а не да се плаши от тях или да се фокусира върху тях. Също така научих, че понякога в живота могат да ти се случат някои наистина нелепи неща, но трябва да продължиш напред."

За съпруга си Уил Копелман: "Уил и аз сме хубав баланс между опозиция и прилики. Той винаги е много спокоен, което за мен е важно, защото аз съм по-тревожна. Понякога действам като пиле с отрязана глава, но имам силен инстинкт за самосъхранение. Също така мога да бъда много силна."

За това, че иска да има още деца: "Аз бях единствено дете и бях самотна. Искам дъщеря ми да расте с други деца наоколо."

Снимка: сп. In Style

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !