Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Васко Кеца се разделя с гаджето

отпечатай новината

28.08.2013 09:00 | Видян 2903 пъти

Васко Кеца се разделя с гаджето

Васко Кеца е пред скъсване с гаджето си Ивайло Манолов, който е и негов продуцент. Двамата си вдигнали луд скандал заради общия си апетит да влязат в журито на "Музикална академия" по ТВ7, новото супер риалити, което стартира от 24 септември. Оттогава не си говорят, научи vsekiden.com.

Още когато станало ясно, че ще има "Музикална академия", и Васил Найденов, и Ивайло изявили желание да влязат в журито на шоуто. Така обаче и не могли да се разберат кой от двамата е по-достоен за тази чест.

"Аз трябва да оценявам изпълненията, защото съм продуцент, разбирам от тези неща и вече съм бил жури в риалити", категоричен бил Ивайло. Той припомнил на Васко, че преди време е оценявал звезди в танцовото шоу "ВИП Денс". В същото време обаче Кеца бил категоричен, че онова риалити няма нищо общо с това, което предстои. "Във „ВИП Денс" си оценявал танци, това тук е музика и пеене. Ти ли си по-добър певец, или аз?", контрирал го изпълнителят на „Адаптация". Двамата така се сдърпали, че накрая стигнали до грозни обиди и вадене на кирливи ризи, забравени още преди години. Накрая напълно спрели да си говорят.

Най-абсурдното в случая е, че в журито може да не влезе нито единият от двамата. По време на скандала Иван и Андрей, които ще водят и продуцират "Музикална академия", все още не били стигнали до разглеждане на кандидатурите им. Единственият им разговор с Ивайло и Васил Найденов бил, когато двамата им звъннали, за да си предложат услугите. Така и обаче не получили уверение, че има интерес към тях.

Снимка: Булфото

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !