Канската Мерил Стрийп: Фото на деня

Канската Мерил Стрийп: Фото на деня

Наследникът на Карл Лагерфелд с...

Риалити звездата Силвия Юрукова се похвали в социалните...

Азис с нов мъж

отпечатай новината

29.08.2013 18:00 | Видян 2746 пъти

Азис с нов мъж

Азис отново се носи на крилете на любовта! Мускулест здравеняк, явно новото гадже, се е лепнал като гербова марка до Краля на фолка, който го презентира по време на лятната си ваканция в комплекса за тузари на Евелин Банев – Брендо в българското Сен Тропе – Лозенец, пише Уикенд.

Двамата се настанили в луксозния "Оазис", предпочитан предимно от милионери в началото на седмицата.Пристигнали в компанията на още трима души и наели два етажа на една от къщите в комплекса.

С кредитна карта фолкпевецът оправил сметката на рецепцията още при пристигането. За цяла седмица наемът му струвал почти 3000 лева, разкрива източникът ни. Макар комплексът на Брендо да е на първа Азис и ново гажделиния, Азис и свитата му не се къпели като простосмъртните в морето, а в басейн точно пред виличката им.

Под зоркия поглед на якия си приятел Азис плувал по няколко пъти на ден в басейна, за да оформи бедрените си мускули и прасците. Настоял пред домакините си .през деня менюто му да включва само морски деликатеси предимно миди, крабове и скариди.

Единствено вечер изпълнителят на „"Ти ме размаза" си позволявал мръвки от барбекюто, което един от готвачите на комплекса разпалвал на верандата единствено за него и компанията. Във вторник вечер миризмите на църцо-рещите над въглените деликатеси се разнесли из целия вилает. "Васко почерпи с мръвки и комшиите си от съседната къщичка. Ларж човек!", разказва очевидецът.

Като на ВИП клиент от комплекса на Брендо предложили на Азис да го поглезят със СПА процедури. Той обаче срамежливо отказал с обяснението, че не понасял да го докосват непознати. Затова пък масажист вечер размачквал телата на останалите му приятели и непознатия младеж.

Той и Васко събудили подозрение сред останалите посетители на "Оазис", понеже денонощно не се отделяли един от друг. Когато това все пак се случело, татиураният момък не се отдалечавал на повече от 2-3 метра.

Подозренията им, че канарата от мускули е новият интимен приятел на певеца, обаче не се оказаха верни. Направихме си труда да проучим кой е въпросният млад господин. Оказа се, че това е личният бодигард и охранител на мегазвездата.

Той работи при него от няколко месеца. "Наскоро Азис се раздели с приятеля си Велизар и явно това момче сега го утешава", казват от приятелското обкръжение на певеца.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !