Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Башар Рахал е водещият на "Следващият, моля" по TV7

отпечатай новината

10.09.2013 16:10 | Видян 1812 пъти

Башар Рахал е водещият на

От този октомври всяка събота вечер от 19:30 Башар Рахал ще проверява знанията на десетки хора,  които са се наредили на опашката в "Следващият, моля" по TV7. Въпросите, които ще задава, са разнообразни, но имат едно общо помежду си – важно е да отговориш правилно на 3 от 4-те възможни въпроса в определена категория, за да получиш възможността да изтеглиш свитък от сферата на парите и да увеличиш сумата в личния си джакпот.

"Познавам шоуто от италианския му вариант. В Италия "Следващият, моля" /Avanti un altro/ e безспорен хит вече трета година, а водещ на играта е италианската телевизионна легенда Паоло Бонолис. Затова и когато от "Superfly" ми се обадиха да се явя на кастинг за водещ на българската версия на шоуто бях истински поласкан.

Обожавам стила, поведението на сцена и чувството за хумор на Бонолис, а начинът му на водене изцяло се покрива с представата ми за перфектен модератор. Това ме кара да вярвам, че ще се справя с огромното предизвикателство да бъда водещ на толкова голямо световно шоу", споделя Башар Рахал.

Башар  Рахал е български актьор от арабски произход. Роден е на 20 октомври 1974 година в град Дубай. Когато е на 6 годишна възраст, семейството му пристига в България. Още на 12 години Башар започва да играе в телевизионни скечове. Две години по-късно влиза в трупата на театър "Сълза и смях". Днес Башар Рахал има зад гърба си участия в множество холивудски продукции, където си партнира със знаменитости като Джон Кюсак, Джъд Лоу, Кейт Бекинсейл, както и роли в едни от най-успешните български ленти - "Стъклен дом", "Дървото на живота", "Корпус за бързо реагиране".

През есента на 2012 година Башар Рахал дебютира като телевизионен водещ в научно-популярната поредица на bTV "Големите загадки", а тази пролет задаваше въпроси на героите от КЪРТИЦАТА в праймтаймовото гейм шоу на TV7 - "Съблечи си късмета".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !