Беззаконие: Авторите на Под прикритие...

Във връзка с публично обявените намерения на телевизията...

Презастрояване, Тибет: Фото на деня

Презастрояване, Тибет: Фото на деня

Георги Христов с рекорден хонорар в "Музикална академия"

отпечатай новината

12.09.2013 14:20 | Видян 3454 пъти

Георги Христов с рекорден хонорар в

Рекорден хонорар е получил един от певците с най-уникални гласове в българската поп музика – Жоро Христов, за да стане член на журито на шоуто "Музикална академия". Предаването стартира на 11 септември и ще се конкурира с куп други подобни формати, както и със сериали, пише Галерия.

В него се състезават певци със стара слава, както и млади надежди, а качествата им ще бъдат оценявани от музикалния продуцент Димитър Ковачев – Фънки, Люси Дяковска, Здравко от "Ритон" и Георги Христов.

Голямото желание на продуцентите Иван и Андрей бе да привлекат примата на естрадата Лили Иванова за шеф на журито. Както бе писано наскоро в пресата, Лили отказа на водещите, обидена от жестока гавра с нея преди години. Тогава в предаване на Иван и Андрей момиче от дом за умствено изостанали деца бе подучено да каже, че Лили Иванова е негова майка. Певицата така и не преглътна обидата и на срещата с продуцентите заявила, че огорчението й не може да бъде забравено на никаква цена.

Иван и Андрей все пак успяха да компенсират гафа като привлякоха за участие в шоуто човек, който от години страни от светската шумотевица. Георги Христов е известен с презрението си към евтината екранна популярност и с изключителната прецизност, с която подготвя всеки свой концерт.

"Жоро е бил мотивиран с огромен хонорар. На Лили продуцентите са предложили 500 хил. лв. Жоро Христов не е достигнал тази летва, но възнаграждението му е твърде близо до рекордната оферта, отправена към Лили. Самият той е приел предложението, тъй като вече се изживява като човек, който може да разбере от кое дърво става свирка", коментират изненадващото решение на Христов негови колеги.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !