Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Бездарната Братоева пак в сериал

отпечатай новината

16.09.2013 13:00 | Видян 5443 пъти

Бездарната Братоева пак в сериал

Невероятно, но факт! Бездарната Боряна Братоева пак се набута в сериал. След като изпили нервите на зрителите в "Седем часа разлика" с ужасяващото си изпълнение, бившата "дъщеря на Таня Стоева" отново ще ни изправя на нокти от екрана, пише vsekiden.coom. Този път ще бъде в "Дървото на живота".

Дразнещото присъствие на Боряна Братоева тази есен ще ни се натрапва отново в праймтайма, както беше в "Седем часа разлика", но този път не по Би Ти Ви, а по ТВ7. „Как ги избират тези актьори и кой я урежда тази мома с роли в сериали?", чудят се вече хората, които разбраха за странното решение за младата актриса. Тя толкова много се изложи с дебюта си в "Седем часа разлика", че зрителите копнееха да я убият, за да приключи с тази мъка, но кой знае защо сценаристите все я оставяха жива.

Сега пък ще е в компанията на едни от най-добрите ни артисти, за да е още по-ясно колко е лишена от талант. В "Дървото на живота" ще бъде заедно с Христо Шопов, Мария Каварджикова, Владо Карамазов, Анастасия Ингилизова и Калин Врачански, който макар и с някои недостатъци от лично естество, с право е смятан за един от най-ярките ни млади актьори. И на този фон Боряна най-вероятно ще е като тъмно петно, което зрителите ще се надяват да виждат възможно най-рядко.

Тя отново ще си партнира със Симеон Лютаков, който в "Седем часа разлика" беше прокурор Иванов, а тук ще е военен. Героинята й ще живее в дома на адвокат Каменов, който също се играе от кадър на "Седем часа" - любимия Бай Юнал - Васил Банов. Ще играе сестра на неговата съпруга Елена.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !