Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Лора Крумова роди момче

отпечатай новината

20.09.2013 10:00 | Видян 3457 пъти

Лора Крумова роди момче

Телевизионната водеща Лора Крумова роди момченце тази нощ.

Малкият Явор проплака в 01,40 часа в болница "Св. Лазар". Бебето тежи 3,650 кг и е високо 51 см., пише vsekide den.com.

Лора бе приета вчера в софийската АГ болница, в която избра да роди първото си дете. Тв водещата беше щракната от папараците на в. „Всеки ден" в момента, в който прекрачваше прага на лечебното заведение заедно с бащата на бебето - Сотир. Тя посети лечебното заведение и предния ден заради засилени контракции. Тогава обаче наблюдаващият лекар я върна с констатацията, че още не му е дошло времето.

Любимият на тв водещата носеше багажа й, който беше събран в една най-обикновена пътна чанта със скромни размери. Изглежда, Лора никак не е претенциозна, защото не беше взела кой знае какво за престоя си в лечебното заведение. Напротив, тя бе наблегнала само на най-необходимото, разчитайки, че ще прекара там едва няколко дни, в които ще бъде само по нощница.

Самата Лора, която винаги е имала проблеми с килограмите, е изключително наедряла в последните дни на бременността си. Въпреки това обаче не изглежда тромава, а се справя с достойнство с тежкото си тяло. За разлика от нея Сотир е запазил спортната си фигура, поддържана цяло лято със сърф.

„Очаквам момче", обяви през април Лора Крумова. Тогава тя за първи път съобщи, че ще става майка. Оплака се, че бременността я тревожи, но въпреки това свиква с факта, че вече ще се грижи и за друг освен за себе си. Тв водещата уточни, че ражда през септември, но не каза точно на коя дата се очаква бебето.

Снимка: в. Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !