Фаталната цифра 9 и силата на...

Къде са се появили първите земеделци в праисторията,...

Кулинарни разкази от село Голица във...

Тази събота (18 май) от 11:00 ч. по bTV „Вкусът на...

Луиза Григорова тотално променена

отпечатай новината

23.09.2013 15:30 | Видян 2392 пъти

Луиза Григорова тотално променена

Луиза Григорова най-после порасна. 23-годишната актриса, която се прочу покрай сериала на Би Ти Ви "Стъклен дом", е сложила край на безконечните си запои, лековато и неразумно поведение. Дъщерята на модната шефка Ивет Григорова се е превърнала в дама за пример и заслугата за това е на бившето ѝ гадже Явор Бахаров, пише Уикенд.

"Явор ме промени. От него научих много", признава младата артистка. Още в разгара на любовта си с него Луиза осъзнала, че е крайно време да загърби някои свои вредни навици. Като например този да "задушава" с внимание любимия си човек и непрекъснато да изисква присъствието му.

Допреди да срещне Явор, Луиза била абсолютна глезла. Не признавала отказ, коментират я в актьорските среди. Талантливата девойка проявявала собственическо чувство към любимите си хора и се цупела всеки път, когато се усъмнявала в отдадеността им. Благодарение на актьора от хитовия филм "ТИЛТ" вече няма и следа от това момиче.

"От Явор научих да не обсебвам хората", признава Луиза. С много усилия и с помощта на Бахаров разглезената девойка, свикнала да държи изкъсо гаджетата си, започнала да се променя. Преборила даже болезнената си ревност, която доскоро се пробуждала не само с появата на разни фенки. Луиза се сърдела и когато Явор обръщал повече внимание на приятелите си. С времето се научила да преодолява тези си особености и да не се вбесява всеки път, когато се почувства на заден план в живота на любимия си.

"Преди не само че се опитвах да ограничавам, а и сама себе си ограничавах от приятели, семейство. Исках, като съм с някого, той да е само мой, да сме само двамата, никой наникъде да не поглежда, да няма личен живот, приятели", споделя Луиза. От Явор, с когото бяха заедно две години и дори живееха под един покрив, младата актриса се научила не само да проявява безпричинна ревност, а и да уважава личната свобода на хората около себе си.

Затова и след раздялата с Явор тя не изпаднала в излишни драми. Не се поддала на депресията и при разлъката със следващото си гадже – рапъра Стефан Иванов, син на актьора Иван Иванов. Заради него тя прекрати приятелството си с Радина Кърджилова.

След, края връзката си с рапъра вместо да се тръшка и страда, новата Луиза преценила, че не си струва да си хаби времето и нервите с излишни тревоги. Нямало смисъл да се отдава с дни на мрачни мисли и да опустошава кутии със сладолед само защото е скъсала с поредния неподходящ мъж. Променената Луиза разсъждавала вече по друг начин: "Счупеното настрана. Винаги ще излезе нещо ново".

Младата актриса се е съсредоточила върху работата си. Тя се снима във втория сезон на хитовия сериал "Дървото на живота” и естествено репетира в театъра. В личния си живот красивата Луиза, която започна кариерата си като модел, пак се радва на любов. Има връзка с младеж на име Марин, за когото избягва да говори. Не иска да повтаря минали грешки, като разкрива прекалено много подробности за човека до себе си.

За да отдаде сърцето си на някой мъж, порасналата Луиза изисква много повече от него. Тя очаква да намира общи теми за разговори, да среща разбиране и подкрепа,издават близки до актрисата. Допълват, че това не е вятърничавата девойка от преди година, а съвсем нова Луиза.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !