Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Бащата на Лияна - дъновист и аскет

отпечатай новината

01.10.2013 10:30 | Видян 3817 пъти

Бащата на Лияна - дъновист и аскет

Скандалната фолкпевица Лияна, спечелила си слава на мъжемелачка във "ВИП Брадър", е възпитана от баща-аскет, отдаден последовател на философа Петър Дънов, научи "Всеки ден". Докато дъщеря му е в центъра на драмите в Къщата, композиторът Валентин Попов броди из пътеките на Витоша и седнал на огромен камък, като отшелник, оглася планината с невероятните звуци на панфлейтата си. Слаб и изпит, с вид на източен мъдрец, той бяга от града и свири с часове над Симеоновските езера и в местността Комините на Витоша, както сподели самият той.

"Свиря си тук, че има хубава акустика, пък и да избягам малко на спокойствие, че моите много говорят, шумни са", призна пред репортер на "Всеки ден" Валентин, който в събота и неделя буквално остави без дъх туристите, чули невероятната му музика. Той обаче не можел да си намери място след решението на Лияна да влезе в Къщата на "Вип Брадър" и не искал даже да включва телевизора. Най-малкото допускал, че наследницата му ще се вихри като разголена кокетка в шоуто. Кроткият му и благ характер, както и философията му, не му позволявали грубо да се маси в живота на дъщеря си, споделиха близки на семейството.

"Как можа да отиде в тоя "Вип Брадър", тя отначало изобщо не беше съгласна да влиза в това шоу", сподели тревогата си бащата. Но изпусна и семейна тайна - че неин братовчед бил причината Лияна да отиде зад вратите на Къщата. Той е виновен, уговаряше я и я нахъсваше да влезе, сподели притесненият музикант. Утеха сега му била другата му дъщеря - пианистка, която никак не понасяла фолк ритмите и била като него истинска последователка на Учителя Петър Дънов.

Снимка: vipbrother.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !