Минисериалът Дарителите с премиера по...

Изключителните истории на едни от най-големите български...

Канската Мерил Стрийп: Фото на деня

Канската Мерил Стрийп: Фото на деня

Лъвове стряскат звездите в тв шоу

отпечатай новината

21.10.2013 10:30 | Видян 1364 пъти

Лъвове стряскат звездите в тв шоу

Най-необикновените посланици на България в най-екзотичното кътче на Земята останаха 9. Тази седмица предстоят последните им приключения в африканската савана и първите в пустинята Калахари. Умората сред участниците в Африка:Звездите сигурно са полудели става все по-силна, но въпреки това те ще трябва да летят със самолет над саваната, да готвят по нов начин, да майсторят трикраки столчета по местен образец, да тичат.

Участниците ще разкажат и покажат на зрителите какво се случва след посещение на лъвове през нощта. Единственият, който ги е видял в лагера през нощта е Георги Тошев. Чул мъркането на голямата котка, той се престрашил да погледне през прозореца на палатката и видял един от четирите лъва, които посетиха лагера на участниците.

Същата вечер палатката на Милена, която вече спи сама след скандала с Николета, едва е устояла на бурята през нощта. Кутията за кафе на участниците също е пострадала от зъбите на любимата им хиена. Ще се отрази ли всеобщото мнение и настроение на участниците към близначките Толеви на елиминациите, зрителите ще разберат тази вечер.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !