Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Джуди Халваджиян празнува рожден ден с Мел Гибсън

отпечатай новината

21.10.2013 15:10 | Видян 5776 пъти

Джуди Халваджиян празнува рожден ден с Мел Гибсън

Продуцентът Джуди Халваджиян отпразнува 39-и рожден ден с приятели и колеги в „Оnce Upon a time Biblioteka”.  Човекът, който стои зад „Господари на ефира” е роден на 20 октомври, затова партито започна веднага след полунощ и продължи до сутринта. Сред гостите на рожденика  бяха голяма част от екипа на обичаното шоу, вкл. водещи , репортери и Адреналинки.

Семейство  Халваджиян в пълен състав – Маги, Кремена, Бебо и Ани, и разбира се жената до Джуди – Елена. Митко и Мария подариха на шефа си бижу-амулет, което да го предпазва и да му носи късмет. Празненството уважиха и Мартин и Жанет Захариеви, изпълнителният директор на ДСК Диана Митева, адвокат Виктор Рашев. Диана Любенова и Лес Уелдън пък  бяха причината всички в „Библиотека” да спрат да дишат за известно време – след като пристигнаха със самия Мел Гибсън!

Появата му доведе до подкосяване на всички женски крака в завевединето, но след известно  време танците и купона продължиха. Американският снимачен екип, който също беше избрал дискотеката за събота вечер демонстрира нагледно, че хората зад океана не са никак скучни и сковани, а напротив страхотни купонджии. За  пръв път на дансинга имаше такава страхотна конкуренция за иначе непобедимите танцьори – Зуека и Рачков.

Те, както и останалите гости пожелаха на продуцента на „Господарите” освен здраве,  още дълги все така силни години  в ТВ ефира. Той пък от своя страна след като си тръгна призори, продължи купона и през следващия ден – на сватбата на Петко Димитров и  Яна Акимова, на която беше гост.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !