С.Йончева и Доминго празнуват...

"Доминго и аз на корицата на Das Opernglas за май!...

Докато човек не обикне животно, част...

Докато човек не обикне животно, част от душата му остава...

Поли Генова и Криско се борят за оставане в Музикална академия

отпечатай новината

22.10.2013 09:45 | Видян 1935 пъти

Поли Генова и Криско се борят за оставане в Музикална академия

Криско, Поли Генова и Мария Драгнева са четвъртата група номинирани за изгонване участници в Музикална академия след елиминациите на Лора Караджова, Любен Христов и Петя Буюклиева, а кой от тях ще последва съдбата на тримата изброени ще стане ясно тази вечер. Криско се класира на елиминации за втори път от старта на шоуто по вина на зрителите, чийто вот определя един от тримата номинирани.

Той, от своя страна, номинира единия от противниците си в елиминационната вечер, а третият се избира от журито. Така, противно на логиката и очакванията, базирани на досегашното ѝ представяне и подкрепата на жури и публика, която неизменно получава, на сцената на Музикална академия ще излезе и Поли Генова, избрана от Криско с аргумента, че "е толкова добра, че това е единственият начин да я видим на елиминации".

Мария Драгнева пък получи наказателен вот от журито след заключението на Фънки, че просто не става за рок, до което безкомпромисният в критиката си музикант и бизнесмен достигна след изпълнението ѝ на един от големите хитове на Сленг - Мой свят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !