Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Мел Гибсън на дискотека в София

отпечатай новината

22.10.2013 12:15 | Видян 1702 пъти

 Мел Гибсън на дискотека в София

Популярният актьор, който е у нас за снимките на екшъна "Непобедимите", използва момента да поопознае и нощния живот у нас. За разлика от повечето си колеги, които предпочитат да се забавляват в чалга заведения, той се отдаде на коренно различни мелодии в Onece Upon A Time Biblioteka.

Мел Гибсън и почти целият екип на "Непобедимите" се забавляваха в столичен нощен клуб.

Компанията се отделила в закътано сепаре, като компания им правели още родната актриса Диана Любенова и любимият й Лес Уелдън. Всички много се забавлявали, като никой не ги тормозел за снимки и автографи.

"Беше много приятно да видиш отблизо звезда от величината на Мел Гибсън. Консумираше вино и беше в прекрасно настроение. Може би оцени жеста, че феновете му не му досаждат, а му засвидетелстват респект от разстояние. Бяхме помолени от персонала да не го снимаме. За съжаление, не го видях да денси, но пък си личеше, че се кефи на парчетата на Red Hot и Роби Уилямс", разкри PR-ката Ани Халваджиян пред "Монитор".

Холивудската звезда си тръгнал някъде около час след полунощ, само че мълвата за посещението му явно бързо се разнесла из София.

"По едно време се изсипаха настървени почитателки, които искаха да се запознаят с Мел, но останаха доста разочаровани като разбраха, че си е заминал. Иначе останалият екип от холивудската продукция се забавлява до сутринта", допълни още Халваджиян.

Снимка: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !