Полицейското семейство в Един за друг...

Едни от най-противоречивите участници в петия сезон на...

Беззаконие: Авторите на Под прикритие...

Във връзка с публично обявените намерения на телевизията...

Венета провалила Дичо във ВИП Брадър 1

отпечатай новината

28.10.2013 11:45 | Видян 5403 пъти

Венета провалила Дичо във ВИП Брадър 1

Дичо Христов е роден в София на 1 декември 1973г. Занимава се с музика от „ранна детска възраст“. Най-голяма популярност Дичо добива като фронтмен на групата D2, с която работи близо шест години. Първата банда на Дичо носи името Атака, естествено няма нищо общо с политическата партия. рез 1992 година основава бандата Rag Dolls, а през 1999 година Дичо Христов и Митко Кърнев създават групата D_2. Още с дебютното им парче Не мога да спра да те обичам бандата се изстрелва по върховете на всички БГ класации. D2 привлича вниманието на медии и критика, които обявяват незабавно групата за една от най-талантливите от новата рок генерация на България.

Всяка година те са носители на различни призове от престижни музикални медии. През 2005 година отношенията между Дичо и Кърнев се влошават дотолкова, че вокала се оттегля от състава. D_2 не излизат с официална позиция за раздялата. Като най-вероятна причина пресата изтъква борба за лидерска позиция в групата. Дичо не се чуди дълго време какво да прави и се ориентира към самостоятелна кариера. 2005 година певеца създава свой собсвен лейбъл - D 40 и студио, заедно с Йордан Ставрев-Бирата и Филип Александров-Фи. Репликата за раздялата с D_2 е култовото парче Аз нямам шеф» това е и първата песен в соловата кариера на Дичо.

Голямата популярност донесе на Дичо и безкрайна върволица от фенки. Той обаче се оказа привърженик на трайното обвързване, за голямо тяхно разочарование. Дълго време негова половинка бе известният модел Диляна Попова. Двамата сложиха край на връзката си малко след участието на певеца във ВИП Брадър през 2007 година. Той обаче не остана за дълго сам и се отдаде на любовта си към очарователната Карина Попова.

Най-накрая и заклетият ерген Дичо ще заживее като семеен мъж. Веднага след края на Музикална академия, риалитито, в което той влезе за 3 месеца, за да влезе в битка със звездите от различните поколения на бг попа и естрадата, музикантът ще надене брачния хомот.

Макар все още причината за сватбата да се пази в дълбока тайна, според мълвата Дичо ще става баща. Приятелката му е бременна едва във втория месец, а певецът е разбрал този радостен за него факт на влизане в шоуто. Вътре, в къщата на звездите, той не може да си намери място от щастие. Дичо отдавна крои планове да предложи брак на приятелката си, с която са заедно вече няколко години, а мечтата му за деца също все по-често му се явява и насън, и наяве.

В края на тази година певецът ще чукне 40 години, а Карина, макар и двайсет и няколко годишна, също иска сериозна връзка и семейство. Допреди да я срещне, Дичо прехвърчаше от цвят на цвят, изобщо без да мисли за обвързване с пръстен. Дори хубавицата Диляна не успя да го заведе до олтара, а причината за раздялата им бяха неговите изневери.

„Сега нещата са различни, имам сериозни намерения и искам деца от Карина“, призна певецът преди няколко месеца. Е, намеренията му съвсем скоро ще станат факт. Дичо обаче надали ще излезе скоро от „Музикална академия“, защото е един от най-добрите гласове в шоуто и най-вероятно зрителите ще го държат вътре до самия му край. Така любимата му ще изкара без него половината от бременността си, тревожат се приятелите им. Тя обаче нямала нищо против, защото била много спокойна и уверена в себе си.

Двамата през лятото държат заведение в китния южен курорт Синеморец. Той готви, тя се занимава с финансите и управлението на кръчмата Синьо лято. През останалото време на годината момичето работи в книговезкия цех на баща си.
Интересен факт около Дичо е,  че именно той трябвало да бъде победител в първия ВИП Брадър. Той бил предварително подготвян за целта. Точно заради това била измислена и сценката в басейна, където падна детенцето на миската Виолета Здравкова, а певецът скочи да го спасява.

 

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !