Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Риана дава луди пари, за да лети в космоса

отпечатай новината

30.10.2013 13:30 | Видян 1383 пъти

Риана дава луди пари, за да лети в космоса

Още с първите си появи Риана предизвика истински фурор, а успехът на песните ѝ буквално я изстреля в космоса. Явно сега певицата иска да разбере истинското значение на тази метафора. Звездата от Барбадос е поредната знаменитост, която желае да полети в космоса. Риана е готова да даде 750 000 долара, за да се качи на борда на самолета Virgin Galactic, който ще пътува в космоса следващата година, пише fakti.bg.
 
Певицата планира да купи три места за космическия полет на милиардера Ричард Брансън. В момента 25-годишната звезда е в списъка на чакащите. По време на мисията барбадоската ще вземе по-малкия си брат и своя бодигард. Пред вестник Daily Star източник заяви: „Риана вече е дала депозит за полета. Тя е обсебена от космоса от дете, така че за нея това би било една сбъдната мечта“. По-малкият брат на певицата Рори пък разкри, че певицата вярва, че има НЛО.

Други известни личности, които също трябва да полетят в космоса са: Аштън Къчър и Мила Кунис, Джъстин Бийбър, Леонардо ди Каприо и други. Първият туристически полет в космоса трябва да бъде извършен през 2014 година, като до този момент над 500 души са внесли депозит за своето пътуване. Много от потенциалните пътници вече са посетили остров Некер и са преминали обучение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !