Чужда компания придоби филм на Павел...

Вторият пълнометражен филм на Павел Г. Веснаков Windless...

По-полека с акция за 1 юни във В....

Проектът По-полека! Спаси живота си, не бързай на...

30 години Ралица от "Тоника" крие личния си живот

отпечатай новината

01.11.2013 11:40 | Видян 9341 пъти

30 години Ралица от

Ралица Ангелова от „Фамилия Тоника” започва да събира песни за самостоятелен албум. На 20 октомври брюнетката отпразнува рожден ден и поздрави гостите си с клипа на „Някой ден”. Соловата й песен извън проекта „Тоника” е по текст на Александър Петров, музика Пламен Петков. Видеото се завъртя в няколко медии и спонтанно завихри любопитство и около самата изпълнителка, пише Уикенд.

Ралица обаче парира всякакви лични теми в интервютата си. Тя отказа да говори за личен живот и се измъкна само с общи фрази. Това е неин принцип от 30 години насам. „Старомодна съм в убежденията си, затова няма да навлизам в подробности за себе си.

Няма с какво да се похваля, освен с добро семейство. За любовта не трябва да се знае всичко – трябва да има и нещо загадъчно, нещо, което да те щипне в душицата”, лаконична е дамата, която изпълнява рефрена „Още има люлякови нощи…

За нея все пак се знае, че е майка на 12-годишен син. Той е от дългогодишната й връзка с музикант, пътуващ в чужбина. Таткото на сина й Кристиян не е лице от телевизионните клишета на медийния свят. Любопитното е, че Ралица става майка по същото време, когато колежката й Милица става баба – в началото на новото хилядолетие. Разликата между двете звезди на „Тоника СВ” е само две години.

Друга нейна тайна е, че години наред крие чудесна фигура. Появява се в рокли и костюми, но никога с къса пола. В началото на прехода, търсейки си работа в чужбина, певицата прави по-разчупена сесия. От нея лъсва, че краката й никак не са били за криене.

Ралица Ангелова от „Фамилия Тоника" „Новата ми песен може да се разглежда като продължение на „Люлякови нощи”. В нея също има много романтика, ще я усетят хората над 30-годишна възраст”, споделя Ралица. Тя е в “ТоникаСВ” още от създаването на групата през 1980 г. Родена е в Левски. И двамата й родители ползват езика есперанто.

Ангелова не смята да бърза с песните за самостоятелния албум, но чувства в себе си тяга да го направи. Това не означава край на работата й с „Фамилия Тоника”. Продължават ангажиментите й с Драго, Милица и Ева. Покрай рождения си ден Ралица се чува с бившия колега Емил Василев, участвал в „Тоника СВ” през 80-те на мястото на напусналия Тео Шишманов. Днес русокосият с мустачки певец живее в САЩ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !