Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Тайната любов на Станка Златева

отпечатай новината

03.11.2013 09:03 | Видян 2675 пъти

Тайната любов на Станка Златева

Борецът Кирил Терзиев от Петрич е голямата любов на Станка Златева, научихме от достоверни източници. Шампионката и колегата й били интимни за кратко, но в крайна сметка се разделили. Според слуховете треньорът Симеон Щерев натирил Кирчо от националния тим, тъй като имал лоша слава на плейбой и съществувала вероятност да разбие сърцето на Станка. Тя била пълна противоположност на донжуана, но много го обичала и дори го запознала със семейството си. А след като двамата скъсали, така и не успяла да го прежали, пише Уикенд.

Малко преди пехливанката да влезе във „ВИП Брадър”, приятели й подшушнали, че Кирил чака дете. Забременил бил момиче, което едва познавал – някоя си Атанаска. Тогава Станка заронила сълзи и в следващите дни плакала неутешимо.

В последния й разговор с Кирчо той я упрекнал, че общият им треньор Щерев има вина да не са заедно. Златева изслушала петричанина, но не прибързала с изводите и не намразила наставника си. За нея той бил като втори баща, особено след като биологичният й родител починал след грешна лекарска диагноза.

Именно мъката по Кирчо, както и желанието да се омеша с хайлайфа, накарали боркинята да влезе във „ВИП Брадър”. Тя се надявала престоят й в Къщата да я разсее и да й помогне да забрави мъжа на живота си. Станка не е имала друг интимен приятел до този момент. Ухажори никога не са й липсвали, но все попадала на тарикати, които я използвали, за да им плаща сметките. Тя бързо ги разбирала що за стока са и ги разкарвала.

„Имам лошо отношение към силния пол и не зная дали ще го преодолея. По лагери съм била с много мъже, но ги възприемам като груби, едри, сакати, космати. Когато някой ми обърне внимание, рано или късно се стига дотам, че отидем ли на заведение, аз трябва да оправям сметката. Човекът, с когото съм излязла, се изнася към тоалетната точно когото е дошъл моментът за плащане.

Вече не знам дали ще намеря някога мъжът за мен. Мечтая си, но не го срещам. Около мен се навъртат само използвачи и тарикати. Тези титли по някакъв начин са ме променили, но не чак до там, че да забравя откъде съм тръгнала. Отново съм си на село. Тук, въздухът се осеща по-сладък. Вечер си пийвам по една-две чашки, за да заспивам спокойно. При мен любовта е трудна, нямам човек до мен. Мъжът ми трябва да е някой арабия, да разбира от село, иначе какво би правил тук”, изповяда се Станка в Къщата на тазгодишния „ВИП Брадър”.

Въпреки че си няма половинка, тя не се чувства самотна или нещастна. И все пак се надява, когато приключи шоуто, да попадне на човек, който да не й налага ограничения и да е готов да прави компромиси.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !