Стефка Костадинова с ново престижно...

„Жената с голямо като рекорда й сърце и една от...

Полицейското семейство в Един за друг...

Едни от най-противоречивите участници в петия сезон на...

Адриана Лима: За 14 часа свалям 4 кг

отпечатай новината

03.11.2013 09:01 | Видян 3205 пъти

Адриана Лима: За 14 часа свалям 4 кг

Адриана Лима е известна с изказването си, че за 14 часа може да свали 4 кг, като се откаже от всички течности, преди да излезе на подиума. Това не би трябвало да вдъхновява млади момичета и жени да се подлагат на зверска дехидратация, но пък красотата ѝ е вдъхновяваща за куп фотографи и дизайнери, пише dnes.bg.

Не случайно Адриана е един от моделите с най-дълъг стаж във Victoria's Secret. "Това ще бъде 13-та ми година. С момичетата имаме страхотни отношения. И тъй като сме заедно много дни през годината, това е важно", каза преди месец бразилската красавица.

И макар че годинките са враг на много модели, Адриана не се притеснява дали някоя по-малка хубавица ще я измести от подиума или от страниците на каталога на лейбъла за бельо. „Не съм състезателен тип. Не мисля по този начин. Върша работата си, защото я обичам. Иска ми се да остана по-дълго в този бранш", каза Лима пред Confidenti@l и добави, че се радва, че все пак не е била част от „хероиновата ера", в която попаднаха нейни по-възрастни колежки като Кейт Мос, Наоми Кембъл и т.н.

Повече от десетилетие в бранша обаче Адриана е видяла доста. И според нея е много хубаво, че на подиума и по списанията се появяват модели с по-неконвенционални тела като Кейт Ъптън. „Визията на моделите се променя постоянно. Променя се за добро. Не става въпрос и толкова за тялото, колкото за поведението и излъчването. Вече не е важно да се държиш като дива. Просто трябва да бъдеш себе си и да обичаш промените", добавя бразилката.

И макар че тя е различна от двете Кейт (Мос и Ъптън), Лима се радва на голяма популярност и има постоянно присъствие по кориците. Една от последните ѝ фотосесии е за сп. Numero. В нея смуглата богиня позира по изрязани сексапилни рокли и бельо в метрото. И въпреки че останалите хора в кадрите се правят, че не я забелязват, тя е толкова гореща, че ние не може да откъснем поглед от нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !