Положиха тленните останки на...

Траурната церемония по посрещането на ковчега с тленните...

БНТ представя Панчо Владигеров с...

Тази вечер от 21:00 ч. по БНТ 1 в портретната...

Муз на Емил играе гадже на Лили

отпечатай новината

02.11.2013 09:00 | Видян 4808 пъти

Муз на Емил играе гадже на Лили

Стефан Зашев, който днес го играе висш пилотаж и солташак на Лили Иванова, е имал младини не като за ордени и медали, научи Супер 19`. В младежките си години, преди около 35 години, сламенорусият тогава Стефан е бил любовно близък с импресариото на Емил Димитров, поета Васил Андреев.

Любопитното е, че самият Андреев в тези години се е обръщал към него с нежното име Сламчо. Ето какво гласи мълвата, на която не можем да повярваме: „Известният по това време текстописец Захари Петров, който бил чест гост в дома на Андреев, с присъщата си хапливост често потпитвал Васил дали нарича Зашев Сламчо заради русите си коси или защото се присламчвал до богатите и известните.

Покойният днес поет присъствал на унизителна сцена, когато осиновеният син на Васил Андреев, Борис, изревнувал осиновителя си от присъствието на Стефан Зашев и запратил по него мраморен пепелник.  Той обаче по погрешка се забил в главата на Васил Андреев, който носил белега до края на живота си. След като овършал българските гей хармани, Сламчо започнал да надгражда живота си по европейска линия. Заради добрия си френски език, тогавашният младеж успява да завърти главата на много възрастна белгийка, с която сключва фиктивен граждански брак.

 Този брак обаче бил фиктивен само в главата на българина, защото белгийката, която измъкнала Зашев от България през 1986 г., всъщност е била доста влюбена в него. За да го има до себе си, тя допуска до него дори любовника му, познат в гей средите с екзотичното име Цура Шератонска, с когото след развода с белгийката заживяват заедно.

Български емигранти в Брюксел твърдят, че Зашев е работил в летищния кетеринг и е участвал в правенето и поднасянето на борда на самолетите закуски за пасажерите. Въпреки това , той се е представял за висш служител на известни аеролинии, а впоследствие и като виден банкер“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !