Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

ГЕПИ

отпечатай новината

04.11.2013 10:30 | Видян 1987 пъти | Гласували 1

ГЕПИ

Преди 2 лета Супер 19’ разкри малтийските ОФШОРКИ на президента Плевнелиев в разследване, посветено на неговата вила на брега край Черноморец, кацнала в забранената за строежи зона на крайбрежието. Оттам изплува фирмата Дани консулт, която според разследване на колегите от Телеграф е свързващо звено в отношенията на държавния глава с Иво Прокопиев. В нея, пише в журналистическия удар, са налети 9 милиона евро.

Неотдавна бяха разкрити други 7 млн. лв., скоито пък били превъртени при продажбата на Каолин на немска компания в кипърски офшорки, близки до кръга на двамата юнаци. Ако ви се изви свят от толкова милиони, ние просто ще ви кажем – случаят е нещо като сюжет за продължение на филма Гепи.

Звездите са друг тип хора. Те си купуват нещата, пък и не ги крият – показват си парите, както ще прочетете в новия брой на Супер 19’. Ники Михайлов яхнал ново Порше Панамера с цвят черен, след като преди време имал същото ама бяло. Тази багра му се виждала „по-луксозна”. И докато Ники яха Поршето, Алисия май яха левент – студент от НСА. Докато ухажор на спътника в живота на Емил Димитров предлагаше брак, естествено по любов, а не по сметка, на Лили Иванова, чиито недотам успешни гастроли в парижката зала Олимпия и преди седмици в Брюксел същият този човек организира.

Мътна и кървава е и около ВИП Брадър. Разделеният с жена си Пламен, около когото кой знае защо се движи шоуто на Нова, изобщо не бил разделен със скритата от драгия зрител Фани, приятелка на напусналата тв къщата поради смъртта на баща си Черна Златка. Че как ще остави човек, който по говор, че и по лице толкова  напомня премиера Орешарски. Драма ви казваме.

Ще разберете от Супера също така кой е единственият човек, на когото самата Ванга давала да й гледа, понеже и тя, че и Людмила и Тодор Живкови, та и самият Дънов го смятали за феномен номер едно на България.
На вас пожелаваме по-добри новини до другия понеделник!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !