Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Астор вдигна замък

отпечатай новината

04.11.2013 15:15 | Видян 2845 пъти

Астор вдигна замък

Щом си махаш главата на сцената, няма неща, които да те затруднят. Дори построяването на... замък! Точно това е направил Астор, видя топпапарак на България Днес през уикенда.

Най-известният арменец у нас скоро навършва 70 години - юбилеят му е на 18 ноември. По този повод той сам си е направил подарък - преобразил е ресторанта си зад "Хемус" на семеен хотел с 20 стаи. По всичко личи, че до рождения ден на илюзиониста сградата ще е напълно готова и ще посреща гости. Има си покрив, еркери, френски прозорци. Най-маниашки са двете заострени кули, които придават мистериозен и приказен вид на постройката.
Остава само фасадата на приземния етаж да се доизмаже и боядиса, в момента полагат изолационните материали, които да държат топло през зимата.

Астор вече пълни семейния си хотел с електроуреди. Илюзионистът се появи на обекта вчера, за да посрещне доставчиците от голям хипермаркет за битова техника. Свалиха от буса няколко обемни кашона, вкараха ги в хотела. Доставчиците се изприщиха от притеснение да не би Астор да им врътне някоя магия. Какво щяха да правят, ако илюзионистът беше накарал кашоните да изчезнат във въздуха?

Антраник Шаварш Арабаджиян, както е истинското име на Астор, обаче бе във великодушно настроение и не се гавреше с бедните хорица. Тичаше по тротоара, следеше измазването, даваше акъл и като цяло обгрижваше замъка си.
И как няма - за този имот навремето бе преминал през редица приключения и бе цакал доста пари, за да се сдобие с него. Това е къщата на другия титан в илюзионното изкуство - Мистър Сенко.
 
Снимка: България Днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !