Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Братовчедката на Плевнелиев мизерства

отпечатай новината

06.11.2013 16:45 | Видян 2178 пъти

Братовчедката на Плевнелиев мизерства

Първата братовчедка на президента Росен Плевнелиев - Румяна Плевнелиева, буквално умира от глад. За разлика от родственика си държавен глава, който е сред най-богатите българи и има имоти у нас и по света, неговата роднина мизерства и едва свързва двата края, пише Всеки ден.

Близката роднина на богатия бизнесмен - президент с тлъсти банкови сметки и неизброими луксозни имоти, се опитва да преживява с тричленното си семейство с мизерните 200 лева на месец. А цял град - Сандански, където живеят близките роднини на Плевнелиев, е потресен от случващото се. Всички са възмутени как самозабравилият се Росен не желае да помогне дори на най-близките си роднини.

„Какво ще ми говори Бареков за неговите имоти и банкови сметки? Много важно, че Плевнелиев е милионер, щом като няма душа и сърце и е забравил откъде тръгва. Може ли да остави братовчедка си да крета без пари?", пита един от приятелите на клетницата в Сандански.

„Румяна не търси милостиня. И дори не иска и да чуе за „големия" си братовчед, макар парите да не им стигат за нищо, направо мизерстват. Защото проблемите в семейството й започнаха преди 4 години, когато на власт бяха ГЕРБ и роднината й беше регионален министър. Тогава тя загуби работата си и все още не може да си намери нова. Когато звъняла на Росен да го моли за съдействие, той казал, че е зает и нямал време да го занимават с глупости и дреболии", разказват съседи на Плевнелиева.

Румяна не била в близки отношения с братовчед си. Откакто натрупал състояние, Росен започнал да се големее и се отрекъл от по-бедните членове на фамилията си. Огорчена, Румяна Плевнелиева изтрила телефонния номер на роднината си и се зарекла да не го търси за нищо. Тези дни обаче Румяна получи изненадващ подарък, с който тя и близките й са спасени поне да не зъзнат от студ през зимата. Семейството й е получило помощ от инициативата на Волен Сидеров „Православна солидарност".

Депутатът Илиан Тодоров от името на „Атака" предал финансова помощ на Румяна, за да си осигурят отоплението през зимата. Националистите обяснили, че „не делят хората според родословното им дърво, за да подадат ръка на нуждаещ се българин". От партията на Волен били втрещени, че държавният глава е изоставил братовчедка си в такава беда и не може да откъсне някой лев от милионите, които е натрупал.

Снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !