Ефективни стратегии за лечение на...

Лятото може да бъде предизвикателен период за хората с...

Шопов-младши не яде по 16 часа, пие...

Наум Шопов е известен със своята дисциплина по отношение...

Дичо: Съжалявам, че обидих Мариана Попова

отпечатай новината

07.11.2013 15:30 | Видян 1848 пъти

Дичо: Съжалявам, че обидих Мариана Попова

Певецът Дичо призна, че съжалява за скандалните си изказвания в предаването „Музикална академия“. Нервите на изпълнителя на няколко пъти ескалираха, което шокира феновете му, пише blife.bg.

„Понякога нервите надделяват, но последно се проявиха при самото номиниране за елиминации. Стана малко по-емоционално. Нормално. Реагирах по-бурно, за което съжалявам“, казва Дичо за скандала с Етиен Леви.

Освен нервните изблици срещу Етиен Леви, Дичо скочи и на колежката си Мариана Попова. Без да се замисля и притеснява, той изригна и заяви, че певицата е „проста жена”, „невежа”, „тъпа п...ка”.

„Съжалявам много, че го направих. Не трябваше да реагирам толкова емоционално. Предишния ден тя не искаше да говорим по този въпрос. На втория ден обаче, когато Мариана дойде, беше доста настъпателна в репликите си спрямо Любен.

А аз исках да защитя Любчо, защото си го познавам отвън и имам някакви отношения с него. Така се случи просто, за което още веднъж казвам, че много съжалявам“, споделя откровено пред „ШОУ“ Дичо.

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !