Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Константин: Прежалих откраднатото!

отпечатай новината

14.11.2013 15:00 | Видян 2162 пъти

Константин: Прежалих откраднатото!

"Вече не мисля за вещите, които откраднаха от дома ми. Прежалих ги и продължавам напред. Наслаждавам се на други неща в живота и се опитвам да забравя обира."

Това заяви пред България Днес фолкпевецът Константин, чийто дом в столичния квартал Драгалевци беше обран преди дни. Тогава нагли апаши влязоха в жилището му, докато той беше вътре заедно със съпругата си Надя и дъщеря си Мариана. Обирджиите отмъкнаха пистолета на изпълнителя, както и лични вещи като парфюми, машинката му за бръснене, та дори и четки за зъби.

"Никой не ми се е обаждал от полицията, за да ми каже докъде са стигнали с разследването по случая. Честно казано, не вярвам, че ще открият извършителите на престъплението. Затова и вече не мисля за случката - предпочитам да си почивам от такива тежки размисли", обясни изпълнителят на "Едвам ме нави".

Той призна, че съпругата му се е успокоила след обира, въпреки че първоначално е била доста изплашена и стресирана. "То бива наглост, но това минава всякакви граници. Мислех си, че крадците имат някаква етика, но това се оказа измама. Като иска някой да прави обири, да влезе в къщата, докато ни няма, и да си рови на воля. Но е изключителна наглост да го прави, докато сме си у дома. За мен най-важното нещо на този свят е семейството ми да е живо и здраво. Останалите неща в живота са дреболии и дори не заслужават да им обръщаме повече внимание", каза още Коцето.

След лошото за Константин обаче започнаха да се случват и хубави неща. Изпълнителят се завърна на музикалната сцена с тоталния хит "Твърде късно е". Само за броени дни след появата си на бял свят парчето успя да събере близо 1 милион гледания в сайтовете за видеосподеляния. В песента участва и колежката му Анелия, която с вокалните си изпълнения засилва още повече песента. "Радвам се, че се завърнах с хубава песен и тя толкова много се хареса на почитателите ми. Изненадах се приятно, че събра толкова много гледания и това е най-голямото признание", заключи Коцето.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !