Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Руснаци наливат милиони за победата на Ваня Червенкова

отпечатай новината

14.11.2013 16:30 | Видян 4383 пъти

Руснаци наливат милиони за победата на Ваня Червенкова

Ваня Червенкова е организирала победата си във „ВИП Брадър“, преди да влезе в Къщата за двумесечния си престой. Зад гърба на оцелялата при стрелба във Варна бизнесменка стояли близо 200 църкви у нас. Устатата дама се е подсигурила с мощна подкрепа от Русия, чрез която да финишира като победител на приключващия тази събота сезон за випове, научихме от сигурен източник. Скандалът се разрази още по време на лайфа в сряда вечер, когато водещият Ники Кънчев изумен оповести, че 89% от вота бил за Червенкова. Анализът показал, че есемесите идвали основно от 4 телефонни номера. „Ами явно имам приятели, които много ме обичат. К’во толкова. Ако искате, изолирайте ги от гласуването“, отсече Червенкова.

Подозренията, че друга сила, а не зрителите задържа Ваня в Къщата, не са от вчера. За пръв път се появиха съмнения, че тя се ползва с протекциите на продуцентите, когато се разбра, че една от нейните фирми се явява спонсор на формата. Самият Ники Кънчев в едно от живите предавания допусна страхотна издънка, като подхвърли, че зрителите никак не харесват скандалната Ваня и срещу нея се е завихрила хорска омраза, пише Уикенд.

А в същото време минути по-късно тя бе спасена от изгонване, оставайки в Къщата с най-голям вот сред останалите номинирани. Макар в договорите им да било изрично записано, че нямат право да обсъждат номинациите и манипулирани зрителски вотове, тази тема е била доста обсъжданг сред съквартирантите. Тънка подробност е обаче, че не всичките им диалози и признания по темата са били излъчени от „Биг Брадър“. Според наш източник от екипа на шоуто няколко пъти самата Червенкова се хвалела, че навън има цяла бригада, която подсигурява участието й в състезанието до неговия край.

„Наистина за 2 месеца се случваше да си говорим и за това. Дори Ваня на първата си номинация, без да иска, си призна. Тогава тя бе спасена от публиката с най-висок резултат. Без да иска, каза: „Е, мен ме подкрепят 200 църкви в България. Моите руски партньори – също“. Затова не бих се изненадала, ако тя стане победител“, обяви и певицата Ирина флорин след излизането си.

Подозрително изглежда на пръв поглед и решението на продуцентите да излъчат признание на бившата марионетка Пламен Медаров за подобна машинация. „Защо са показали как мнимият милионер казва, че „има солидна подкрепа отвън“, а думите на Ваня Червенкова за църквите и руснаците са останали скрити за зрителите“, питат не без основание напуснали Къщата випове.

Същевременно журналисти научиха, че преди седмица регионални шефове на ГЕРБ са раздали СИМ карти на свои членове и са им пуснали SMS-и с призиви да подкрепят Станка Златева и Тервел Пулев при финалните гласувания. „Станка е наше момиче. Тя е лична приятелка на Бойко Борисов и нейната победа е важна за партията“, казала една от шефките на ГЕРБ.

Припомняме, че Златева бе издигната за депутат от партията на Борисов на последните избори в Сливен, но така и не стигна до парламента. Идеята на ГЕРБ била Станка да стане победител в шоуто, след което да се присъедини към протестите и да призовава в интервютата си за оставката на правителството на Орешарски.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !