Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Пламен е победителят на SLAVA.BG

отпечатай новината

15.11.2013 17:30 | Видян 2763 пъти | Гласували 3

Пламен е победителят на SLAVA.BG

В продължение на два месеца в най-хитовия светски сайт slava.bg течеше класация кой да победи във ВИП Брадър. Гласуването ставаше абсолютно безплатно, всеки един читател имаше правото на едно единствено гласуване. Може би това е най-правдивата класация правена досега, която стана традиция през последните години. А този сезон тя посочи като победител Пламен Медаров, който изпревари останалите съквартиранти стигнали до финалната права. Това показа справката ни при редакционното приключване на броя на Супер 19` в 17,30ч. в петък.

През последните дни на подреждането в ранглистата упорито водеше Станка Златева. После обаче нещата се промениха, в полза на Пламен, който изпревари шампионката по борба. На трето място пък застана модела Мариан Кюрпанов, който призна в Къщата, че имал чувства към Лияна. Фолк певицата остана в дъното на нашата класация и традиционната подкрепа от нейната фенска маса явно липсваше. Братовчедката на Коцето бе дори изпреварена от скандалната бизнес-дама Ваня Червенкова.

Малко преди финала, Къщата се сдоби с нов съквартирант. Победителят от Стъклената Къща Лили Иванова – Лил посети изненадващо финалистите, прекрачвайки прага малко преди вечеря. Лил беше посрещната изключително емоционално от Златка Димитрoва, с която се запозна на Мисия в Стъклената Къща. Лил не пропусна да изрази радостта си, че е гост във ВИП Бредър 2013 и успя веднага да изненада търсещите новини звезди с общи познати.

Ден преди големия финал между съквартирантите възникна конфликт, който не бе продиктуван от събитията и взаимоотношенията в Къщата. В резултат от представените шокиращите кадри на сблъсъци между протестиращи студенти и полицията, съквартирантите потърсиха сметка на Кюрпанов за избора му да опита късмета си в чужбина, подобно на много други българи.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !