Заличиха Еконт Експрес,...

Все още няма яснота какво е наложило промяната в...

Обувки за €900 на партийно събрание в...

Обувки с оригинална цена 880 лв. от марка, която се носи...

Не секс, а определени субстанции липсвали на Йоана в Къщата

отпечатай новината

18.11.2013 12:15 | Видян 4120 пъти

Не секс, а определени субстанции липсвали на Йоана в Къщата

Известната в зората на българската клубна музика певица Йоана, която сега се подвизава с артистичното име Йоко Захариев във ВИП Къщата, разказа пред своята близка приятелка Ваня Червенкова за наркоманските компании от близкото минало.

Йоко и бизнес дамата обсъждаха на дълго и на широко свои общи приятели отвън. От разговора стана ясно, че певицата е била затънала в среда, в която цялата компания се друса безспирно. Тогава животът й се е въртял около наркотици, алкохол, безразборен секс и оргии. Беседата между двете випаджийки се въртеше около имена като Тошко, Елена, Марко, Галя, Диего.

Блондинката разказа, че пристрастяването на тези хора било безнадеждно и нищо не може да ги откъсне от наркотиците. Певицата призна, че тя  също е злоупотребявала със стимулантите, но побърза да обясни и как се е отървала от опасната компания на глезени богаташки деца. „Човек, там беше като хан, кой влиза, кой излиза, нон стоп, така (показва с жест за смъркане), просто беше страшно. Знаеш ли, единствения начин да спреш е да избягаш от тази среда, да смениш компанията. Аз така се отървах от пристрастяване, няма друг начин, това е.” така Йоана описа с няколко думи ситуацията в която е живяла дълго време.

Според клюката пък, която се разнася тези дни по софийските клубове, Йоко споделила пред аверки, че някои вещества много й липсвали в Къщата. Дали обаче става дума за аналгин, аспирин или дрога, ние не се наемаме да коментираме. Факт е обаче, че Йоана ще бъде чест гост на музикалните клубове в София и страната, тъй като отново стартира музикалната си кариера.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !