Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Графа показа дъщеря си

отпечатай новината

18.11.2013 17:45 | Видян 3454 пъти

Графа показа дъщеря си

Съпругата на Влади Ампов—Графа за първи път показа порасналата им дъщеря. Малката Никол бе специален гост на благотворителния концерт на певеца. Заедно с майка си Мария, чаровницата изгледа концерта от първите редове. И бурно аплодираше участието на баща си, пише kliuki.net.

Самата съпруга на Ампов се появи с тотално нова визия. Красавицата показа нов стайлинг, който очарова присъстващите на концерта. Двете дами привлякоха вниманието на светските репортери. И дори им бе отредено специално внимание в предаването на Николета Лозанова.

За разлика от повечето звездни съпруги Мария не обича да парадира с ВИП —статута си и избягва да се появява по светски партита и купони. Чаровницата е изцяло отдадена на семейството и прекрасните си деца. Малката Никол, която вече е на около две години се е метнала изцяло на Графа. Чаровницата изключително много прилича на певеца, а близки до двойката издават, че още отсега проявява и интерес към музиката. И нищо чудно някой ден да тръгне по стъпките на баща си.

Двойката има и по-голям син Крис, когото държи далеч от светлините на прожекторите. Самият певец държи децата му да израснат в нормална семейна среда, а не заобиколени от папараци и репортери.

Снимка: kliuki.net

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !