Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Райна не влезе в Биг Брадър ол старс

отпечатай новината

19.11.2013 12:30 | Видян 3940 пъти

Райна не влезе в Биг Брадър ол старс

Снощи изненадващо Райна не влезе във втория сезон на тв риалити Биг Брадър ол старс. Продуцентите на предаването заявиха, че все още вървят преговори за участието на фолк звездата в шоуто. Ако тази вечер екс-гаджето на Коцето не влезе в Къщата, може би няма и изобщо да участва, коментираха от пиар отдела на Нова ТВ. Засега не се търси и заместник на пилето на фолка. Според клюкари в тв среди, малко преди влизането на фолкаджийката в риалитито, е избухнал сканадал между нея и продуцентите. Все още обаче не е ясно какво е подтикнало кавгата.

Вчера пък Райна остави любопитно послание на стената си във Фейсбук. „Промените водят до повторение! Парадоксално е, че коренната промяна се случва само ако останеш верен на една жена! Донжуановците са лишени от въображение! Защото, колкото и да сменяш жените, ти си оставаш все същият мъж, все същият човек, шампионът с най-слабото съпротивление! Защото, за да бъдеш верен - трябва да имаш талант!!!“ – това написа в социалната мрежа лютата македонка.

Фенове веднага коментираха, че посланието е отправено към Коцето. „Райне, Коцето винаги ще си остане кръшкач, той и на Надето не е верен. Така че радвай се, че се отърва“, споделиха нейни почитателки в мрежата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !