Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Гергана: Най-много вярвам на Саката

отпечатай новината

22.11.2013 12:30 | Видян 1701 пъти

Гергана: Най-много вярвам на Саката

"Най-много доверие имам на Стойко", призна Гергана в "Открит микрофон" по signal.bg.

Затова веднага след като той излезе от къщата на VIP Brother, певицата му показала клипа на новата си песен. Реакцията му била доста показателна. Той много харесал резултата и дори заявил, че отдавна не била правила толкова хубава песен и клип като "От този момент", която представи в края на октомври.

"Научих много неща. Музиката ми даде много приятели, много любов, но ми отне много неща - пропуснат личен живот. Бях се зарекла да съм по-продуктивна. Януари казах, че лятото ще изкарам песен. През април я поръчах на Оцко, Галин ми го препоръча. Много се притеснявах от този композитор, но съм чувала много за него от колежки", издаде още блондинката.

Оцко изслушал доста нейни песни, за да усети къде е най-голямата й сила. Затова е изключително доволна от него и дори го сравнява с Токича, с когото започна нейната кариера преди десет години.

"Оцко е човек, който обича да изпипва нещата. Може би виждам Токича в него. Просто той ме усети и ми намери магията в гласа. Надявам се да имам възможността да работя с него", пожела си Гергана.

Източник: blife.bg
Снимка: Георги Малев

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !