12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Колин Фарел: Клиника спаси кариерата ми

отпечатай новината

03.12.2013 13:30 | Видян 2632 пъти | Гласували 2

Колин Фарел: Клиника спаси кариерата ми

Колин Фарел е едно от лошите момчета на Холивуд. Освен с актьорската си кариера звездата бе известен и със своето влечение към алкохола и наркотиците. В един момент актьорът осъзнал, че само постъпването му в клиника може да спаси неговата кариера.

Така през декември 2005 година 37-годишният Колин влиза в клиника за лечение на своята зависимост към наркотици и болкоуспокояващи. По този начин звездата запазва своята работа в голямото кино, тъй като по онова време никой не искал да го наеме заради лошия начин на живот, който водел.

Ето какво сподели Колин пред вестник Metro: „Аз не бях в състояние да управлявам живота си. Същността на лечението за мен беше етапът, в който осъзнах това. Намирах се на лошо място. Сигурен съм, че бях започнал да се превръщам в актьор, който никой не иска да наеме“.

Звездата споделя още, че най-големите радости в неговия живот са двамата му синове – Джеймс и Хенри. За актьора най-важното е да бъде в тяхното настояще. Като родител той се опитва да ги научи на уважение, учтивост и благодарност за това, което те имат.

Макар че Колин е едно от лицата на Холивуд, той настоява, че не се интересува от славата. За него тя е просто „страничен продукт“ в следствие на неговата актьорска професия.

Източник: Dnes.bg
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !