Първият Ерген Виктор обяви Алек за...

Виктор Стоянов, който придоби огромна популярност у нас...

Сър Пол Маккартни е първият британски...

Пол Маккартни стана първият британски музикант...

Алисия се върна при Ники

отпечатай новината

09.12.2013 14:30 | Видян 4670 пъти

Алисия се върна при Ники

Любовният живот на фолкпевицата Алисия е разкрит. Шумен скандал с Валери Боживов, раздяла с Ники Михайлов, любовни авантюри с куп родни бизнесмени, сполетя певицата през последните години.От известно време насам Ася, както е истинското й име, не отрича, че има мъж в живота й, но упорито крие името му. Е, истината не се оказа чак такава мистерия. Новият й мъж не е някой новоизлюпен милионер, не се събрала и с бащата на детето си Валери Божинов. Алисия се върна при Ники Михайлов, разкрива България днес.

В момента Ники Михайлов е в Италия, където пази за "Верона", а Алисия в България. Разстоянието обаче нищо не значи. Ася е с пълните привилегии да ползва на свое разположение личния автомобил и шофьор на сина на Боби Михайлов. Само преди няколко дни Ася отиде на  фризьор в луксозен столичен салон. Тя излезе с чисто нов цвят на косата си и веднага извади мобилния си телефон. Едно позвъняване бе достатъчно и само след минути при нея долетя личният шофьор на Ники с джипа му, който я откара вкъши.

Ася упорито се опитва да скрие, че отново е заедно с Михайлов.Въпреки всичките й обяснения, че двамата са само приятели, е доста странно вратарят да остави автомобила и охраната си на нейно разположение. Никоя от бившите му приятелки не се е радвала на подобна привилегия. Новата фризура на певицата също не е случайна. Тя се премени само ден преди празника на любимия си Никулден. На самия 6 декември изпълнителката не е имала участия и според нейни близки е заминала при Ники.

Самият Михайлов също за първи път след раздялата с Ася си позволи да признае, че има жена до себе си.  „Родителите ми са харесали името. Уважавам Никулден, отбелязвам го всяка година, както си му е редът - с пълнен шаран. Днес ще празнувам с приятелката ми!", сподели футболистът навръх празника. Двамата влюбени обаче така и не признават за новото начало. Причината е, че не искат да се забъркват отново в бъркотията, в която живяха няколко години.

Божинов разкара Алисия заради Николета Лозанова. За да не е по-назад, певицата се хвана с бившия на плеймейтката - именно Ники Михайлов. Последва лавина от скандали и публични обиди бившата на Божинов и новата му. Двете двойки се надцакваха постоянно коя е по-влюбена, а Николета намекваше, че Ники й кръшка на Алисия. В крайна сметка и двете връзки се разпаднаха с гръм и трясък. Явно обаче Алисия си е взела поуката, че не е добра идея да изпусне още един богат футболист от ръцете си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !