Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Пак „Сам вкъщи" по Коледа

отпечатай новината

11.12.2013 15:40 | Видян 2157 пъти

Пак „Сам вкъщи

Задава се яка телевизионна скука по празниците. Блудкава романтика и прочувствени стари ленти, въртени по 100 пъти из различните кабеларки, ни готви тв екранът за пореден път по Коледа и Нова година. Маколи Кълкин пак ще напомни познатите до болка хлапашки номера от „Сам вкъщи" по няколко тв канала. Този филм вероятно се излъчва вече за 180-и път по телевизиите и клетите зрители знаят всяка реплика наизуст. Верни на принципа, че повторението е майка на знанието, родните канали са решили за пореден път да отбият номера с комедията, пише Всеки ден.

Познати филми като „Волният Уили" и „Нощ в музея" е нагласила в коледната си програма пък Би Ти Ви. Нова пък залага на романтични и приказни истории като „Да преживееш Коледа", „Да откраднеш по Коледа" и пр. Телевизията отново ще излъчи и хитове като „Невърленд" с Кийра Найтли и „Снежни кучета", които вече е показвала през годината. Тематични заглавия като „Да преживееш Коледа", „Да откраднеш по Коледа" също ще подгряват празничното настроение. ТВ7 пък е подготвила весели хитове като „Коледна лудория", „Роднини под прикритие", „Твоите, моите и нашите". Те поне не са излъчвани до безкрай.

Тонусът на меломаните ще се повдига с различни концерти. Спектакълът на Веселин Маринов отново бъде предаван по Би Ти Ви. За посрещането на 2014-а Нова ще предложи най-доброто от „Х Фактор", а почитателите на Николина Чакърдъкова ще се насладят на концерта й, който е тези дни в зала 1 на НДК.

БНТ, както всяка година, ще забавлява зрителите с традиционния си концерт на жълтите павета. В последните часове на 2013-а зрителите на Би Ти Ви ще ни веселят със специалните издания на „Комиците" и „Шоуто на Слави", в които ще се припомнят брадатите смешки от изминалата година. ТВ7 пък ще пусне шоу на Бритни Спиърс и концерт на „Ил диво".

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !