Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Бойко Кръстанов си мечтае за кариера в Лондон

отпечатай новината

12.12.2013 13:00 | Видян 1993 пъти

Бойко Кръстанов си мечтае за кариера в Лондон

Бойко Кръстанов се е амбицирал да работи в Лондон. За целта младият актьор си е наел агент, който в момента му търси роли из театрите в британската столица. Звездата от „Стъклен дом” и „Лов на дребни хищници” е пределно наясно, че няма да го поканят на минутата за главен персонаж, пише blife.bg.

„Може би нещо по-специфично като герой. Все пак, едва ли ще ми предложат да вляза в кожата на някой лондончанин. Но за източноевропеец бих бил доста убедителен”, каза пред електронното издание hello.bg надеждата на Младежки театър.

Кръстанов не изключва и възможността, ако нещата потръгнат, да остане да живее и работи на Албиона. Той харесва професионализма и точността в отношенията на британците. „Освен това Англия е родината на футбола”, допълва актьорът, който е болен фен на „Манчестър Юнайтед”.

Докато чака ангажимент в Лондон, Бойко трупа опит у нас и в чужбина. Той е в каста на нов български сериал. Вече е пътувал до Истанбул, където се снимали част от кадрите с негово участие. Кръстанов обаче не разкрива повече подробности за ролята си, пише "Монитор".

Бойко продължава и със сценичните си изяви. Усилено работи в Младежкия театър по новия проект на режисьорката Маргарита Младенова - „Господин Пунтила и неговият слуга Мати”. „На тази жена доверявам и живота си”, шегува се Кръстанов. Международните театрални сцени също не са чужди на синеокия актьор.

Той разказа за участието си на Фестивала на монолога в Рим по покана на Съюза на европейските театри. Там Бойко представил монолога си от спектакъла „Медея, майка ми”, който се играе в театрална работилница „Сфумато”. Кръстанов е бил единственият българин на фестивала.

Снимка: Булфото

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !