12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Дидо от D2 излиза с противогаз на коледен концерт

отпечатай новината

20.12.2013 15:40 | Видян 1305 пъти

Дидо от D2 излиза с противогаз на коледен концерт

Напълно в духа на новия им пост-апокалиптичен видеоклип „Deadman”, Дидо от D2 ще излезе с футуристичен противогаз на сцената на клуб Mixtape5 по време на традиционния коледен концерт на бандата на 21 декември (събота). Другите изненади за феновете по време на лайва са специалните гости Стенли и Дани Ганчев (екс-Тангра), които ще забият три свои класики заедно с D2, както и Насо Русков и Чарли от култовата банда Babyface Clan.

Самите D2 са се заканили за над 2 часа ударен лайв, който ще включва серия от собствените им хитове, както и няколко тематични кавъра, а подгряващи са младите банди Downer Kill и CRUSH. Вратите отварят в 21:00, а входът е 15 лв. като ограничена бройка от билетите за събитието все още са налични в мрежата на Ticketstream на промо-цена от 10 лв.

Преди началото на концерта D2 ще направят премиера на новите си два клипа - „Deadman”, сниман от Васил Стефанов и unplugged версия на парчето „Секс, лъжи и музика” с клип на Валери Милев. Двата видеоклипа ще могат да се гледат ексклузивно във Vbox7 в тематичен „D2 уикенд”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !