Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Tом Круз се отказа от дело за 50 милиона

отпечатай новината

21.12.2013 17:00 | Видян 1403 пъти

Tом Круз се отказа от дело за 50 милиона

Войната свърши... Том Круз се отказа от епичното дело за клевета, което бе завел срещу американски таблоид за 50 милиона долара, пише сайтът за светски новини TMZ. През 2012 г. едно от изданията на издателската компания "Бауер" го обвини, че е изоставил дъщеричката си Сури, отдавайки се на сциентологията.

Двете страни се договориха искът да бъде оттеглен. Условията на споразумението не бяха оповестени и ще останат поверителни, но част от него включва внимателно формулирано извинение от страна на германските издатели.

"Бауер Пъблишинг, както и списанията „In Touch“ и „Life & Style“, никога не са възнамерявали да твърдят, че Том Круз е отрязал всички връзки и е изоставил дъщеря си Сури. Съжаляваме, ако някой си е извадил подобно заключение от това, което е било публикувано", се казва в изявлението.

Делото трябваше да започне през юни 2014 г. Круз заведе иска през октомври 2012 г. след излизането на публикации, в които се твърдеше, че след развода си с Холмс актьорът е изоставил дъщеря си, отдавайки предпочитание на Сциентоложката църква. Круз твърди, че едно от основанията за развод, които бившата му съпруга представила, било, че иска да предпази Сури от сциентологията, пише fakti.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !