Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Местят Мона Лиза, била...

Най-известната картина в целия свят – Мона Лиза на...

Куката се крие от фенки

отпечатай новината

30.12.2013 14:45 | Видян 1916 пъти

Куката се крие от фенки

Актьорът от "Под прикритие" Мариан Вълев - Куката се е покрил от известно време. Той не дава интервюта и не гостува по предавания. Единстреното му участие бе в "Предай-нататък", където се включи благотворително, за да помогне на малката Еми, която страда от хидроцефалия, пише blife.bg.

Вълев категорично отказва да говори пред медиите и твърди, че изразява себе си и мнението си за случващото се в момента в моноспектакъла "ВИП" на Ерик Богосян. Актьорът е променил част от текста и е вмъкнал в него автобиографични елементи.

Куката твърди, че постановката, която клейми материалното, била посланието му към българите и в нея той казвал всичко, което имал да каже. Той не смята за нужно да занимава хората със себе си и най-вече с личния си живот, при положение, че има толкова хора, които са на ръба на оцеляването и не знаят как ще преживеят следващия ден.

Куката обаче признава, че през последните месеци си е сменил три пъти телефонния номер. Причината - напористи фенки и журналисти. Той също си е изтрил и профила във Фейсбук, защото непрекъснато го тормозели момичета и му пращали еротични снимки.

Вълев обаче е известен като плейбой в светските среди и в обкъжението му постоянно има млади красавици.

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !