Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Пак спектакълът „Мистерията Еньовден“ , но в НДК

отпечатай новината

10.01.2014 10:20 | Видян 1526 пъти

Пак спектакълът „Мистерията Еньовден“ , но в НДК

След големия успех на спектакъла „Мистерията Еньовден“ в София и Варна, българската публика се убеди, че надежда за българското изкуство има. Нешка Робева доказа, че с много усилия и работа нашето творчество не отстъпва по нищо на световните шоупрограми. Спектакълът успя да събере модерния талант и българския фолклор в едно, като бяха необходими повече от 9 месеца за подготовка на грандиозния проект.

По изричното настояване на родната треньорка пред продуцентите следващото изиграване на представлението ще се състои в три поредни дни – 8, 9 и 10 април 2014 година в зала 1 на Националния дворец на културата. Началото на спектакъла е в 20.00 часа. Цени на билетите между 20 и 50 лева.

„Мистерията Еньовден“ разказва легендата за един от най-мистичните български празници. Разкрива красивата история за любовта, сблъсъка между доброто и злото, старото и новото. Образите на самодивите и змейовете се докосват, потопени в тайнството на огромната сияйна луна. „Мистерията Еньовден“ е приказка за красотата на народните традиции и вярвания, каквито са били в древното минало, каквито са съхранени до днес и каквито ще бъдат утре. Спектакълът е завет и за младото поколение. 



автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !