Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Гентиана: Вилияна, извинявай!

отпечатай новината

15.01.2014 15:30 | Видян 2777 пъти

Гентиана: Вилияна, извинявай!

Преди дни в медийното пространство гръмна новината, че конкурсът „Мис Плеймейт“ е нагласен и името на победителката е известно дни преди финала на събитието. За автор на този слух е сочена танцьорката Гентиана Халити, която се яви на миналогодишното издание на "Мис Плеймейт", разказва BLife.

Халити представи своята гледна точна по въпроса пред сайта: "Не е истина , че съм написала във Фейсбук: "Току що ми казаха победителката от Мис Плеймейт 2014 - Вилиана. Да й е честито 2 седмици преди финала на конкурса!".

Споделих само: "Получих информация, че тя ще спечели...". "Коментарът ми е силно преувеличен, твърди Халити. Тя отрече да е наричала Вилиана ромка.

"Слухът не тръгва от мен, просто така им е удобно на медиите, за да направят сеир, каза Гентиана. Не познавам Вилиана и нямаме никаква вражда.

Не съм казвала, че е ромка, нито колко пари струва титлата й. Не съм замесвала името й в любовна афера, както го изкараха. Искам да стане ясно, че нямам лично отношение към нея и публично да й се извиня, тъй като стана голям панаир", отсече танцьорката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !