Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Куката играе ВИП в Бургас

отпечатай новината

17.01.2014 09:20 | Видян 1510 пъти

 Куката играе ВИП в Бургас

Любимецът от телевизионния екран – актьора Мариан Вълев още топъл,топъл след премиерата на “Под Прикрите – сезон 4” ще се стъпи на бургаска сцена, за да зарадва феновете си по морето с нашумелия моноспектакъл “ВИП”!

На 22 януари в зала “Лукойл Нефтохим Бургас” в центъра на града, актьора ще представи постановката по текст на Ерик Богосян – “ВИП”, с която триумфално се завърна на театралната сцена след 20 годишно отсъствие. Забавна и любопитна е комбинацията между  неподражаемия стил и талант на актьора и гениалния текст на Ерик Богосян, което обещава на всички в залата повече от неочаквана и запомняща се среща с Мариан и то “очи в очи” !

Продуцент на постановката е АРТИШОК.  Билети за ‘ВИП” на 22 януари в зала “Лукойл Нефтохим Бургас” в центъра на града, могат да бъдат закупени на Касата на самата зала /раб.време 10 – 18ч, тел. 0894/898-098/ с цена от 12 до 14 лв. В интернет на www.ticketportal.bg, пък можете да намерите билети за постановката “ВИП” на сцената на Театър “София” - с дата на 25 януари 2014г.  

"Четейки пиесата, имам чувството, че всичко написано там идва от моето сърце", казва актьора и признава с усмивка, че в голяма част от постановката играе себе си, "което е доста шантаво и параноично". “Надявам се текстът на автора да стигне до сърцата на зрителите, а аз да бъда подходящ проводник за това", казва Мариан Вълев

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !