Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Камерън Диас: Когато си слагаш ботокс, пак остаряваш

отпечатай новината

17.01.2014 12:00 | Видян 3562 пъти

Камерън Диас: Когато си слагаш ботокс,  пак остаряваш

Актрисата Камерън Диас е на 41 години, но тялото ѝ продължава да буди възхищение. Медиите и хората коментират дори повече физиката ѝ, отколкото нейния талант, пише dnes.bg. И въпреки че за мнозина тялото на Диас изглежда непостижимо, тя твърди точно обратното:

„Всеки може да има като моето тяло. Наистина всеки може да го постигне, но то няма да изглежда по същия начин. Става въпрос за това да познаваш тялото си и да му доставяш правилната храна и необходимото движение“, казва звездата.

Камерън похвали колежката си Гуинет Полтроу и дори я даде за пример като жена, която изглежда все по-добре, защото знае как да се поддържа.

„Гуинет е перфектното доказателство как може да извадиш на показ естествената си красота“, заяви Диас. И добави, че все пак и тя има малък принос в разкрасяването на Полтроу: „Аз я заведох при моята козметичка в Лос Анджелис, при която си правя кола маска на триъгълника“.

По едно време Камерън се бе притеснила за остаряването си и започна да си слага инжекции с ботокс. Тя обаче бързо ги спря, защото осъзна, че те няма да я направят по-млада.

„Когато си слагаш ботокс, познай какво... продължаваш да остаряваш. Може да не виждаш бръчките, но на клетъчно ниво процесът на стареене не спира. Всъщност ние толкова се тревожим за фасадата на нещата, а не какво става под нея“, споделя актрисата.


Източник: Female First, Extra.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !